Wie is Marit en wat doet zij voor MADURO.? In deze blog lees je het! 

Marit Kattenberg

Ik ben Marit Kattenberg en op dit moment volg ik de opleiding Toegepaste Psychologie in Deventer, waar ik ook woon. Tijdens de stageperiode van mijn studie ben ik begonnen bij MADURO. en ik maak inmiddels alweer bijna een jaar onderdeel uit van het team. 

Ik doe aan de sport kanosprint, wat ik ook een aantal jaar op hoog niveau heb gedaan. Ik ga ook graag naar de sportschool of crossfitten. Buiten dat houd ik ervan om tijd door te brengen met vrienden en familie en houd ik van lekker eten. 

Binnen MADURO. houd ik mij vooral bezig met het ontwikkelen van ons online leerplatform M12. Mijn doel bij het ontwerpen van deze training is dat jij na het volgen hiervan uiteindelijk op verschillende gebieden die te maken hebben met weerbaarheid het beste uit jezelf kunt halen.

Studie

Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in de Arbeid en Organisatie Psychologie. Hierdoor ben ik erachter gekomen hoe interessant ik het vind hoe mensen binnen een organisatie het optimale uit zichzelf kunnen halen en het best met elkaar kunnen samenwerken. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer iemand doet wat diegene leuk vindt en waar diegene goed in is dat iemand zich het best voelt en uiteindelijk het best presteert. 

Ik help mensen graag met het onder de knie krijgen van de vaardigheden die nodig zijn om je weerbaarheid op verschillende vlakken te vergroten. Hier draag ik aan bij door dit in de onlinetrainingen te verwerken. Hierbij help ik mensen vooral met het vergroten van hun mentale en communicatieve vaardigheden om zich te kunnen verweren tegen wie of wat dan ook. Iemand die op straat tegen je tekeergaat of een tegenslag op je werk bijvoorbeeld. Laat jij je hierdoor uit het veld slaan of blijf je stevig staan en kom je zelfs sterker terug? Het is mijn doel om je door middel van de (online)trainingen te leren hoe jij dit het best kunt doen.

Als je vragen hebt over M12 of over specifieke wensen en behoeften kun je mij benaderen door te mailen naar m.kattenberg@mtnc.nl

Categories: Team Maduro.