M12 is een platform voor trainingen over weerbaarheid, ontwikkeling en leiderschap. Onze visie, het helpen van mensen, teams en organisaties in het bereiken van hun maximale weerbaarheid, komt op dit platform samen.

 

Verschillende leerbelevingen

Door dit platform kunnen mensen, teams en organisaties online en op locatie trainingen volgen. Door verschillende leerbelevingen aan te bieden gaan we op innovatieve wijze om met de ontwikkelingen in de markt en deze tijd. Deze leerbelevingen worden in het innovatieve leerplatform 'StreamLXP' ontwikkeld, wat gebasseerd is op social learning, content curation en gamification. De trainingen zijn opgebouwd in losse onderdelen die maximaal 10 minuten duren. Hierdoor kun je de trainingen overal en op elk moment volgen, 12 maanden per jaar. Dus thuis, op kantoor of zelfs onderweg. Ook kun je kiezen om een combinatie te doen van een aantal online trainingen en een training op locatie in groepsverband.

 

alles in eigen hand

Door het platform in abonnement vorm aan te bieden, bepaal je zelf het tempo, welke training je doet en hoe lang je er mee bezig bent.  Je hebt dus als persoon, team of organisatie volledig zelf in de hand hoe je invulling geeft aan de trainingen en wie welke training moet volgen. Niet meer iedereen op hetzelfde moment vrij moeten plannen om aanwezig te zijn op locatie, maar iedereen op zijn/haar eigen moment en locatie!

 

PE-punten

Een extra voordeel is er voor de mensen en organisaties die PE-punten moeten behalen. Deze trainingen zijn afzonderlijk geaccrediteerd en kunnen uiteindelijk hetzelfde aantal punten opleveren als een training van 2 dagen op locatie. Ook hier kan de combinatie gemaakt worden met een training op locatie om bijvoorbeeld het team gevoel te kunnen versterken.

 

Om lid te worden van het M12 Platform ga je naar de pagina inloggen voor meer informatie. Dit kan dus individueel, als team of als organisatie.