Wie is Edwin en wat doet hij in het team van MADURO.? In deze blog leer je deze teamspeler kennen.

Ik ben Edwin Rietberg en binnen MADURO. ben ik operationeel manager. 

Voordat ik bij MADURO. kwam heb ik jaren gewerkt op een onderzeeër bij de Koninklijke Marine. In dit werk was samenwerken, communiceren en professionaliteit de norm. Deze kwaliteiten neem ik dan ook mee in mijn werk binnen MADURO. Op de onderzeeër is het doordat je voor een langere tijd samen in een gesloten omgeving zit heel belangrijk om goed met mensen en je team om te kunnen gaan en hierbij zijn goede communicatie skills onmisbaar. 

Ik was het gewend om met discipline, procedures en dergelijke bezig te zijn waardoor de transitie naar MADURO. geen moeilijke stap was. Hetgeen waar ik mij prettig bij voel kan ik hier in de praktijk brengen door onder andere structuur aan te brengen. Het leukst vind ik het samenwerken, de discipline en weer onderdeel zijn van een team waarin iedereen zijn eigen specialiteit heeft. Binnen MADURO. houd ik mij ook bezig met alles omtrent sales, om de commerciële doelstellingen te behalen.

Incasso

Na mijn defensieperiode heb ik gewerkt in de incassobranche. In deze branche is het onvermijdelijk weerbaar te zijn. Hierdoor ben ik goed geworden in het de-escaleren van situaties en oplossingsgericht denken. 

Buiten het werk speel ik graag padel en doe ik aan Crossfit. Daarnaast houd ik heel erg van reizen omdat je daardoor met verschillende culturen en gewoontes in aanraking komt waardoor je perspectief wordt verbreed en je hierdoor een andere kijk op de wereld krijgt. 

Mijn persoonlijke doel binnen MADURO. is om van het team een geoliede machine te maken, uiteraard met behoud van de creativiteit en menselijkheid. 

Als je vragen hebt over sales of over de online- en offline mogelijkheden voor trainingen kun je bij mij terecht. Hiervoor kun je contact met mij opnemen via e.rietberg@mtnc.nl of 085-3036487.

Categories: Team Maduro.