Ogen.jpg

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van weerbaarheid binnen uw vak? Neem dan deel aan een van de trainingen van MTNC. 

MTNC verzorgd trainingen waarvoor bepaalde branches PE-punten kunnen krijgen. Wij hebben accreditaties bij meerdere brancheorganisaties. Ook op ons online platform M12 kunnen PE-punten verkregen worden. Klik hier voor meer informatie.

 

KBVG:

Voor de Koninklijke Brancheorgansisatie van Gerechtsdeurwaarders is weerbaarheid erg belangrijk. De training is dan ook zo opgesteld dat er voorbeelden uit de praktijk van gerechtsdeurwaarders gebruikt worden. Dit zodat de deelnemer het meteen kan plaatsen en kan toepassen in zijn/haar eigen situaties. 

Maximaal te behalen PE-punten: 10

 

PBI:

De branchevereniging van Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders is goed op de hoogte van de noodzaak van weerbaarheid in hun vakgebeid. MTNC zorgt ervoor dat de trainingen volledig afgestemd zijn op de wensen van de branchorganisatie met als resultaat een praktijkgerichte training specifiek voor het vakgebied.

Maximaal te behalen PE-punten: 10

 

SKJ:

Als aanbieder van scholing voor jeugdprofessionals zijn wij volledig op de hoogte van de behoeftes in weerbaarheid. Onze trainingen dragen bij aan competentieversterking en weerbaarheid op de werkvloer. Dit draagt bij aan de professionele ontwikkeling van de jeugd- en gezinsprofessional.

Maximaal te behalen PE-punten: 15

V&VN:

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat agressie in de zorg bij meer dan 50% van de medewerkers (veel-) voorkomend is. Dit alleen maakt al dat weerbaarheidstrainingen binnen de zorg helaas erg noodzakelijk zijn. Onze training “Agressie & Weerbaarheid in de Zorg” levert hier een antwoord op. Verbaal de-escaleren, bewust zijn van mogelijke risico’s, wanneer het echt niet anders kan fysiek verweren, alles komt aan bod.

Maximaal te behalen PE-punten: 10