slider_zitten.jpg

Trainingen

Interculturele  communicatie

Oog hebben voor elkaars kwaliteiten.

Nederland staat bekend om onze multi culturele samenleving. Dit brengt ons soms wat uitdagingen op communicatief vlak. Deze training zorgt ervoor dat wij oog hebben voor elkaars kwaliteiten met als doel het fasciliteren van samen werken.

Zowel intern als extern samenwerken en interactie worden positief gestimuleerd. Dit door bewustwording te creëren van elkaars kwalitetien en behoeftes. Met als gevolg het wegnemen van de potientele kans op iritaties, frustraties en mogeijk escalaties.

Building a winning team

Wist je dat succes te voorspellen is?

Bij het formeren van management- of werknemers teams wordt vaak geen rekening gehouden met wat voor type persoon er op een plek nodig is om de bedrijfsvisie goed te volbrengen. Het is dan lastig in te schatten hoe werknemers het meest effectief begeleid kunnen worden. In deze training leer je hoe succesvolle teams kunt samenstellen en begeleiden. En hoe minder functionerende teams nieuw leven ingeblazen kunnen worden.

Winnen met mensen

Ben jij iemand die anderen om jou heen verder helpt en beter maakt?

Zou je die vaardigheid graag willen ontwikkelen? In deze training presenteren wij onze unieke methodiek en delen wij inzichten om werkelijk te kunnen winnen MET mensen. Met wie dan ook: vrienden, collega's, prospecten, klanten, partners en zelfs tegenstanders. Je leert om steeds sneller persoonlijke voorkeuren, denkwijzen en innerlijke motivaties van anderen te herkennen om vervolgens samen voor de winst te gaan. Deze training zal een stevige impact hebben op jouw perceptie van de wereld en zal jouw manier van omgaan met mensen in je omgeving drastisch veranderen.

Weerbaar tegen weerstand

Weerstand, iedereen krijgt ermee te maken.

Dit kan zijn op je werkplek, tijdens onderhandelingen, competitie of in je privéleven. In deze training leer je alles over het herkennen van weerstand en hoe je hier op professionele wijze mee om kunt gaan. Vervolgens leer je hoe je deze situaties naar jouw hand kunt zetten. Dit zodat jij op een plek met weerstand het optimale uit jezelf kan halen.

Agressie en Weerbaarheid

In deze training leer je alles over het herkennen van agressie.

Voor jou als professional is het belangrijk om te weten hoe je hier op professionele wijze op kunt reageren. Tevens is het belangrijk dat je weet wat te doen wanneer de-escaleren geen optie meer is. Welke technieken kun je gebruiken en hoe krijg je de situatie onder controle? Ook doe je een gedegen zelfinspectie zodat je precies weet waar jij staat in je weerbaarheid.

AWARE

Iedere potentieel dreigende omgeving en situatie vraagt om een aanpak op maat.

Wat werkbaar is voor een persoon kan voor de ander totaal onacceptabel zijn. Bij MTNC zetten wij onze kennis en ervaring in om een set van eenvoudige, maar effectieve fysieke weerbaarheidstechnieken samen te stellen. Deze sluiten aan op de specifieke kernbehoeften van jullie (werk)omstandigheden. Verkrijg complete weerbaarheid door deze effectieve training.

AWARE+ voor overheden

Iedere potentieel dreigende omgeving en situatie vraagt om een aanpak op maat.

Net als bij de training AWARE vraagt elke situatie om een eigen aanpak. De effectiviteit van en beschikbare tijd voor de huidige aanhouding- en zelfverdediging technieken (AZV) van de overheden en zorg komen meer en meer in de verdrukking. Bij MTNC zetten wij onze kennis en ervaring in om een set van eenvoudige, maar effectieve fysieke weerbaarheidstechnieken samen te stellen.

FudoKids

FudoKids is een wetenschappelijk onderbouwd totaalconcept voor kinderen waarbij effectiviteit en plezier perfect samengaan!

Wij leren kinderen hoe ze op een speelse manier, verbaal en fysiek controle kunnen krijgen over angstige situaties. Via onze unieke en hilarische FudoFriends methodiek leren kinderen vreedzaam voor zichzelf en anderen op te komen. Ze leren, met hun unieke kwaliteiten, bij te dragen aan een betere wereld.