EEN Duurzame verandering.

Met online leren

Bij MADURO. streven we naar duurzame verandering en ontwikkeling voor jullie organisatie. Om dit het beste te kunnen realiseren geloven wij in ‘blended learning’: een combinatie van theorie en praktijk met zowel fysieke trainingen als online leren. Onze trainingen kunnen daarom gecombineerd worden met onze innovatieve online leeromgeving. Doordat deze online leeromgeving naadloos aansluit bij de fysieke trainingen kunnen we nog meer de diepte ingaan.

Voor iedereen

Maatwerk voor jouw organisatie

Wij creëren graag een omgeving die volledig aansluit bij de wensen, behoeften en uitstraling van jullie organisatie. Zo kunnen we thema’s toevoegen die specifiek voor jullie organisatie zijn gemaakt. In deze specifiek gecreëerde thema’s vind je theorie zoals deze in jullie werkveld voorkomt, maken we passende casussen voor jullie organisatie en dient jullie beleid/protocol als basis.

Goede voorbereiding

Een hoger leerrendement

Onze online leeromgeving is ontworpen zodat deelnemers zich optimaal kunnen voorbereiden op de geplande trainingen. Door voorafgaand aan de training toegang te hebben tot relevant lesmateriaal, kunnen zij hun kennisniveau al op peil brengen. Dit zorgt ervoor dat we tijdens de fysieke training dieper op de stof in kunnen gaan, wat resulteert in een effectievere en meer waardevolle leerervaring.

Flexibel leren

Waar en wanneer je wilt

Een van de grootste voordelen van onze online leeromgeving is de flexibiliteit die het biedt. Iedereen leert op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Met onze online tools kunnen deelnemers leren waar en wanneer het hen uitkomt. Of je nu vroeg in de ochtend of laat in de avond wilt studeren, onze leeromgeving is altijd toegankelijk. Dit betekent dat je het leren kan aanpassen aan jouw persoonlijke schema en voorkeuren, wat bijdraagt aan een effectiever leerproces.

Online op maat

Maatwerk voor jouw organisatie

Wij creëren graag een omgeving die volledig aansluit bij de wensen, behoeften en uitstraling van jullie organisatie. Zo kunnen we thema’s toevoegen die specifiek voor jullie organisatie zijn gemaakt. In deze voor jullie ontwikkelde thema’s vind je theorie zoals deze in jullie werkveld voorkomt, maken we passende casussen voor jullie organisatie en dient jullie beleid/protocol als basis.