Wij zijn Maduro.

Focus op leren!

Hiervoor richten wij ons op de prestaties onder druk en zijn hierbij tot revolutionaire bevindingen gekomen die de basis vormen voor onze methodieken.

Met deze innovatieve inzichten helpen wij individuen, teams en organisaties om inzicht te krijgen in jezelf en anderen. Wij helpen de communicatie te verbeteren en om te gaan met weerstand. Ook de mentale weerbaarheid is daarin erg belangrijk. Zo willen wij risicobeheersing en veiligheid naar een zichtbaar hoger niveau te tillen.

Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende sectoren zoals de politie, het onderwijs, de zorg en deurwaarders. Maar ook retail bedrijven en individuen helpen wij met het bereiken en overtreffen van hun doelen. 

Schroom niet om contact met ons op te nemen zodat wij samen kunnen bekijken hoe ook jullie je volledige potentie kunnen bereiken.

Over MADURO.

MADURO. is in 2016 opgericht door Leroy Maduro. Door zijn kijk op weerbaarheid is Maduro. inmiddels uitgegroeid tot de opleider op het gebied van weerbaarheid van fysieke, mentale en verbale weerbaarheid.

Heb je vragen of wil je meer weten over ons?

Wij helpen je graag verder.