M12.

Online leren op de manier die bij jou past

Bij MADURO. maken we gebruik van ‘blended learning’. Dit betekent dat we verschillende vormen van leren gebruiken: zowel ‘live’ als online. Allereerst kun je natuurlijk fysieke trainingen bij ons volgen, maar jouw organisatie kan aanvullend ook gebruik maken van ons eigen online leerplatform: M12. Dit leerplatform maken wij op maat voor jouw organisatie. Dat doen wij door samen met jullie in gesprek te gaan over de wensen, behoeften en mogelijkheden. Na dit gesprek gaan we aan de slag met het creëren van een platform speciaal voor jouw bedrijf.  

 

Wat is M12? 

M12 is ons eigen online leerplatform. M12 staat voor 12 maanden lang leren, en tijdens deze 12 maanden je eigen weerbaarheid vergroten. Binnen M12 maken we gebruik van verschillende leervormen. Je kunt bijvoorbeeld kennis opdoen door het lezen van een artikel, het bekijken van een video of het maken van een opdracht. Wij geloven niet in eindeloze opdrachten, onze opdrachten duren dan vaak ook maximaal 10 minuten. Zo verlagen we de drempel om een leerervaring te gaan maken. Op het moment dat je aan het werk bent en je even je gedachten wil verzetten, kun je makkelijk M12 openen en een van de openstaande leerervaringen maken. Maar niet alleen op het werk kun je M12 gebruiken: ook thuis of bijvoorbeeld in de trein is ons platform toegankelijk. Je kunt dus leren waar en wanneer je maar wilt.  

Wij creëren wat jullie leren

Wat betekent ‘wij creëren wat jullie leren’?  
Hiermee bedoelen we dat wij de onlinetraining volledig voor jouw organisatie inrichten met de door jullie gewenste inhoud. Ook personaliseren we het platform volledig in de huisstijl van jouw organisatie. Wij creëren content, maar daarnaast is het ook mogelijk om eigen content van jouw organisatie te laten implementeren in M12. Denk bijvoorbeeld aan procedures die binnen de organisatie vaak gebruikt worden of een video van een handeling in de zorg die de medewerkers onder de knie dienen te krijgen. Deze content levert de klant aan en wij zorgen voor de implementatie hiervan in het platform.   

Eigen content 
Daarnaast hebben we verschillende manieren voor het creëren van onze eigen content in het platform. Hierbij houden wij rekening met verschillende leertheorieën.

Na het maken van een leerervaring krijgen deelnemers persoonlijke feedback van één van onze experts. Zo wordt het meeste gehaald uit de gemaakte training! 

Benieuwd geworden naar wat M12 kan betekenen voor jouw organisatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.