Ogen.jpg

Wij hebben een passie voor weerbaarheid.

 

Wij zijn een familiebedrijf met een duidelijke missie: het helpen van mensen, teams en organisaties in het bereiken van hun maximale weerbaarheid. Dit bereiken wij door middel van het vergroten van hun mentale, verbale en fysieke vaardigheden.

Hiervoor richten wij ons op de prestaties onder druk en zijn hierbij tot revolutionaire bevindingen gekomen die de basis vormen voor onze methodieken.

Met deze innovatieve inzichten helpen wij individuen, teams en organisaties om inzicht te krijgen in jezelf en anderen. Wij helpen de communicatie te verbeteren en om te gaan met weerstand. Ook de mentale weerbaarheid is daarin erg belangrijk. Zo willen wij risicobeheersing en veiligheid naar een zichtbaar hoger niveau te tillen.

Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende sectoren zoals de politie, het onderwijs, de zorg en deurwaarders. Maar ook retail bedrijven en individuen helpen wij met het bereiken en overtreffen van hun doelen. Op deze website vind je een overzicht van onze trainingsmodules en lees je over de mogelijkheid om de modules te combineren in een op maat gemaakte training.

Schroom niet om contact met ons op te nemen zodat wij samen kunnen bekijken hoe ook jullie je volledige potentie kunnen bereiken.

 

Hartelijke groeten,

Het MTNC team

Paul van der Wal fotografie MTNC Leroy

Leroy Maduro

eigenaar - trainer / coach

l.maduro@mtnc.nl

Paul van der Wal fotografie MTNC Rignald

Renée van Assen

expert M12 - trainer / coach

r.van.assen@mtnc.nl

Paul van der Wal fotografie MTNC Roland

Roland Maduro

Trainer

rm.maduro@mtnc.nl

Paul van der Wal fotografie MTNC Rignald

marit kattenberg

stagiair

m.kattenberg@mtnc.nl

Paul van der Wal fotografie MTNC Rignald

Rignald maduro

trainer / consultant

rg.maduro@mtnc.nl