M12 PLATFORM

Vanwege de actualiteit hebben wij in 2020 de ruimte genomen het digitaal leren van de toekomst daadwerkelijk vorm te geven. Zo ontstond M12: een online leerplatform waar deelnemers door middel van micro learnings gepersonaliseerd en sociaal leren.

VERSCHILLENDE LEERBELEVINGEN

Onze kernexpertise is weerbaarheid. Met behulp van onze kwaliteiten als trainer/coach hebben wij diverse hoofdstukken, de zogenoemde focus area’s, ontworpen. Allen met als doel het vergroten van mentale-, verbale- en fysieke weerbaarheid. Verschillende onderwerpen binnen de hoofdstukken worden behandeld middels verschillende leervormen, dit worden de learning experiences genoemd. Bij de verschillende leervormen kun je denken aan puzzels, opdrachten, video’s en artikelen. Naast het leveren van onze weerbaarheidstrainingen kunnen wij u ook adviseren en begeleiden bij het toevoegen van organisatie specifieke thema’s en wensen. 

ALLES IN EIGEN HAND

Door het platform in abonnement vorm aan te bieden, bepaal je zelf het tempo, welke training je doet en hoe lang je er mee bezig bent. Je hebt dus als team of organisatie volledig zelf in de hand hoe je invulling geeft aan de trainingen en wie welke training moet volgen. Niet meer iedereen op hetzelfde moment vrij moeten plannen om aanwezig te zijn op locatie, maar iedereen op zijn/haar eigen moment en locatie!

ONZE LEERPRINCIPES

Als MADURO. vinden wij het belangrijk de juiste leertheorieën toe te passen. Zo hebben wij de in onze ogen belangrijkste leertheorieën onderzocht en verwerkt in het online leerplatform. Dit om ervoor te zorgen dat we samen met jouw team of organisatie kunnen werken aan jullie maximale potentie. 

“Een leven lang leren is tegenwoordig de norm, gelukkig is dit online mogelijk via M12”

Renée van Assen – Trainer/Coach

Heb je vragen of wil je meer weten over M12?

Wij helpen je graag verder.