Online leren voor iedere organisatie

Een duurzame verandering maken, dat is waar wij van MADURO. met jullie organisatie naar streven. Om dit het beste kunnen realiseren geloven wij in ‘blended learning’: de combinatie van klassikaal en online leren. We vertellen je graag meer over onze online leeromgeving.

Een korte introductie

Duurzame verandering

In de video hierboven nemen we je alvast kort mee met een introductie in de online leeromgeving, een omgeving die volledig aansluit bij de wensen, behoeften en uitstraling van jullie organisatie. Allen met als doel een duurzame verandering te realiseren. Zo wordt de omgeving op verschillende manieren ingezet:

  • Ter voorbereiding van de klassikale training;
  • Om de geleerde theorie te blijven herhalen;
  • Voor het toepassen van handvaten, tips en opdracht in de praktijk;
  • Als verzamelbibliotheek voor alles rondom veiligheid, weerbaarheid en samenwerken.

Leren op een passende manier

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier. Waar de ene persoon behoefte heeft aan het kijken van video’s, vindt de ander het fijn om te oefenen met opdrachten. De online leeromgeving bevat dan ook een hoge variëteit aan zogenoemde leerervaringen. Zo kan iedereen een eigen manier aan de slag met veiligheid, weerbaarheid en samenwerken.

Een thema voor jullie organisatie

Naast onze standaard thema’s creëeren wij ook thema’s specifiek voor jullie organisatie. Wat dacht je van bijvoorbeeld ‘Agressie in de zorg’, ‘Emotie en agressie’ of ‘ABCDE-gedrag’. In dit thema vind je theorie zoals deze in jullie werkveld voorkomt, maken we passende casussen voor jullie organisatie en dient jullie beleid/protocol als basis.

Samen in gesprek

De online leeromgeving is er voor alle collega’s. Zo gaat iedereen samen, waar en wanneer ze willen aan de slag met de thema’s veiligheid, weerbaarheid en samenwerken.

Door elkaar hierbij niet uit het oog te verliezen, leerdoelen te delen, elkaar te helpen en vooral ook open en eerlijk met elkaar het gesprek op te zoeken wordt het mooiste resultaat geboekt. Wij kijken en denken graag mee met de mogelijkheden voor jullie organisatie.