Eén van onze drie kernexpertises is veiligheid. Veiligheid is een moeilijk te definiëren begrip, je bent veilig wanneer jij vindt dat je veilig bent. Voor iedere organisatie is veiligheid dan ook net iets anders. De training hieronder geven dan ook een richtlijn, iedere training is echter maatwerk. Wij hebben geen kant en klare training die bij iedere organisatie perfect aansluit, daarom kijken we graag samen met jullie organisatie wat er nodig is om de veiligheid binnen de organisatie te vergroten.

Agressie Interventie Team

Het Agressie Interventie Team (AIT), een team bestaande uit speciaal opgeleide collega’s die worden ingezet wanneer er een situatie is geëscaleerd of voelt als onveilig.

Tijdens deze training besteden we aandacht aan de opgestelde procedures en afspraken. Om zo in een (mogelijk) onveilige situatie weer veiligheid te creëeren.

Klik op de afbeelding voor meer.

Weerbaar tegen weerstand

Weerstand, iedereen krijgt ermee te maken.

Dit kan zijn op je werkplek, tijdens onderhandelingen, competitie of in je privéleven. In deze training leer je alles over het herkennen van weerstand en hoe je hier op professionele wijze mee om kunt gaan.

Klik op de afbeelding voor meer.

Agressie & Weerbaarheid - Aware+ voor overheden

Overvalpreventie

Het aantal overvallen is het afgelopen jaar weer flink toegenomen. Tankstations, juweliers, supermarkten maar ook maaltijdbezorgers zijn vaak slachtoffer. ‘Juist’ reageren is vaak ontzettend lastig; we worden simpelweg overrompeld door de situatie. Tijdens deze training geven we je tips en tricks om te weten wat je wel en niet kunt doen in een dergelijke situatie.

Klik op de afbeelding voor meer.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.