Wij zijn MADURO. een organisatie gespecialiseerd in weerbaarheid, veiligheid en samenwerken. Wij ondersteunen jouw organisatie dan ook graag met het vergroten van deze kernwaarden. Dit bijvoorbeeld middels een training Agressie en weerbaarheid, een escape room of een training effectief communiceren. Uiteraard allemaal training die we op maat maken, zo kunnen we jullie namelijk het beste helpen in hetgeen wat jullie nodig hebben.

Meer weten over onze trainingen? Neem dan eens een kijkje bij onze kernthema’s hieronder.

VEILIGHEID.

Samen met je collega’s aan de slag op gebied van veiligheid, ontzettend belangrijk wanneer we het hebben over een veilige werkomgeving. Dit kan op allerlei verschillende manieren; denk aan het kunnen bespreken van lastige onderwerpen, het aangeven van grenzen maar ook het kunnen omgaan met moeilijke klanten.

Klik hier om de verschillende veiligheid trainingen te ontdekken.

WEERBAARHEID.

Omgaan met tegenslagen, weerbaar tegen lastige situaties, het verwerken van meegemaakte situaties. Wij geloven dat je veel invloed hebt op je eigen weerbaarheid. En hoe kun je nou beter aan de slag met weerbaarheid dan samen met de mensen die gelijke situaties meemaken?

Klik hier om de verschillende weerbaarheid trainingen te ontdekken.

SAMENWERKEN.

Eén team werkt samen naar hetzelfde doel, kent elkaars kwaliteiten en valkuilen en weet waarom een teamlid de dingen doet die hij doet. Tijdens de verschillende trainingen samenwerken gaan we graag met jullie aan de slag om zowel inzicht te krijgen in jezelf als in je collega’s.

Klik hier om de verschillende samenwerken trainingen te ontdekken.