Wil jij met jouw organisatie werken aan Agressie en Weerbaarheid, Teambuilding, Communicatie of één van onze andere trainingen? Lees hieronder dan over onze verschillende trainingen voor teams en organisaties om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Liever een Agressie & Weerbaarheidstraining waarbij je leert reageren op de juiste manier in verschillende situaties? Of moet je een nieuw team formeren en richt jij je hiervoor liever op teambuilding? Heb je een communicatie vraagstuk waar we samen mee aan de slag moeten? We hebben hiervoor verschillende opties en denken graag met je mee! Neem gerust contact met ons op om een bedrijfstraining te plannen.

Agressie & Weerbaarheid

Agressie vertoont zich in allerlei verschillende soorten en maten. Maar hoe weer je je op de juiste manier? Binnen onze trainingen is er ondermeer aandacht voor mentale-, fysieke- en verbale weerbaarheid

Meer weten over onze Agressie & Weerbaarheid trainingen? Neem contact met ons.

Teambuilding

Of je nu een nieuw team wil formeren of een niet functionerend team nieuw leven in wil blazen. Binnen MADURO. zijn er een reeks aan mogelijkheden. 

Ga jij bijvoorbeeld bouwen aan een team met een winnaarsmentaliteit of wil jij je vaardigheden om mensen beter te maken verbeteren?

Wij winnen met onze trainingen MET mensen.

Meer weten over onze Teambuilding trainingen? Neem contact met ons op.

Communicatie

Communiceren (samen) leren, leren.

Wil jij met jouw organisatie de onderlinge communicatie verbeteren? Van interculturele communicatie, tot persoonlijkheden of een training Feedback.

Wil je meer weten over onze trainingen over communicatie? Neem contact met ons op.