Wij willen winnen en jij? Heb jij het perspectief van een winnaar?

Winnen betekent beter worden, dat is waar wij voor gaan. De manier hoe jij naar taken of situaties kijkt, bepaalt hoe je de dingen ziet en hoe je hiermee omgaat. Een winnaar ziet uitdagingen en gelooft deze aan te kunnen gaan. 

Je ziet wat je wilt zien, onze hersenen doen dit automatisch. Er zijn zoveel prikkels dat onze hersenen keuzes moeten maken en dan ook kiezen wat we willen zien: ons eigen perspectief. Ken je dat? Je koopt een nieuwe auto, ineens lijkt de halve wereld in dezelfde auto te rijden. Maar misschien een nog wel veel belangrijker voorbeeld: Wanneer je ’s morgens koffie zet en je kopje omver stoot dan weet je het zeker, dit wordt niet jouw dag. En hoe, alles zit die dag tegen; het lijkt wel een vloek. Of is dit slechts jouw perspectief?

Want als wij zien wat we willen zien, waarom kiezen we dan niet wat we willen zien? Waarom nemen wij niet het perspectief van een winnaar. Waarom kiezen wij er niet voor om op het moment dat iets niet volgens plan loopt, we voor een uitdaging komen te staan in plaats van voor een probleem. 

Jij kiest je eigen perspectief en wij helpen je graag.

Zie jij problemen of zie jij uitdagingen? Is jou glas halfvol of halfleeg? 

Heb jij het perspectief van een winnaar?

Want wij geloven dat iedereen een winnaar kan zijn, helemaal als jij er zelf in gelooft. 

Heb je vragen of wil je meer weten over deze training?

Wij helpen je graag verder.