Persoonlijkheden: Haal meer uit jezelf en uit anderen.

Ieder persoon is uniek. Wie wij zijn en wat wij doen wordt bepaald door veel factoren. Denk hierbij aan onze cultuur, opvoeding en persoonlijkheid. De diversiteit aan mensen maakt dat wij het gedrag van anderen niet altijd even goed kunnen begrijpen. Hoe ga je om met verschillende persoonlijkheden?

Om elkaar te kunnen begrijpen is het belangrijk inzicht te hebben in een ander. Voor het krijgen van deze inzicht is het eerst nodig inzicht te krijgen in jezelf. We richten ons deze training op persoonlijkheden. Wat is jouw persoonlijkheid, hoe herken je de persoonlijkheid van een ander en wat kun je hiermee? Drie vragen die wij zullen beantwoorden gedurende de training. 

Wij presenteren een model dat als hulp dient om inzicht te krijgen in wie jij zelf bent en het soort persoon waar je mee te maken hebt. Vervolgens geven wij handvaten om hier zo effectief mogelijk mee om te gaan. Zo krijg je onder andere een verbeterde invloed op gedrag van anderen en een betere herkenning van de behoeftes van de ander. Dit lijdt tot betere samenwerkingen op de werkvloer. 

Heb je vragen of wil je meer weten over de training Persoonlijkheden?

Wij helpen je graag verder.