Haal meer uit jezelf en uit anderen.

Ieder persoon is uniek. Wie wij zijn en wat wij doen wordt bepaald door veel factoren. Denk hierbij aan onze cultuur, opvoeding en persoonlijkheid. De diversiteit aan mensen maakt dat wij het gedrag van anderen niet altijd even goed kunnen begrijpen. Hoe communiceer je met verschillende mensen?

Om elkaar te kunnen begrijpen is het allereerst belangrijk om jezelf goed te begrijpen. Want om effectief met een ander te communiceren zal je je eigen communicatie moeten aanpassen. Het eerste deel focust zich dan ook in het leren kennen van jezelf; Wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen? Wat motiveert jou? En hoe communiceer jij zelf?

De antwoorden op deze vragen zijn een startpunt om meer inzicht te krijgen in de mensen met wie je communiceert. Zo krijg je tijdens de training inzicht in welk gedrag anderen bij jou oproepen en andersom. Middels verschillende psychologische modellen en theorieën krijg je onder andere een verbeterde invloed op gedrag van anderen en een betere herkenning van de behoeftes van de ander. Dit lijdt tot betere samenwerkingen op de werkvloer. 

Heb je vragen of wil je meer weten over de training Persoonlijkheden?

Wij helpen je graag verder.