Een training met de nadruk op deëscaleren.

Agressie vertoont zich in allerlei verschillende soorten en maten. Wij begrijpen dat het soms verwarrend kan zijn wanneer je op welke manier moet reageren of optreden. Wat is bijvoorbeeld het effect van jouw gedrag op anderen? Hoe haal je de angel uit een situatie welke stap voor stap erger wordt?

Om je te helpen snel en accuraat het soort agressie te herkennen en vervolgens de juiste aanpak te hanteren, hebben wij het Agressie Spectrum Model (ASM) ontwikkeld. Dit model helpt je om te herkennen in wat voor soort situatie je jezelf nu eigenlijk bevindt en hoe hier snel en adequaat verbaal en indien nodig fysiek antwoord op te vinden.

De nadruk van deze training ligt op deëscalatie, om te allen tijde te voorkomen dat de situatie escaleert tot een fysieke situatie.

Het is belangrijk dat er duidelijke regels en procedures liggen betreft agressie. Indien deze aanwezig zijn, sluiten we de training aan bij deze huidige regels en procedures. Wanneer deze nog niet aanwezig zijn kijken wij graag mee bij het opstellen hiervan.


Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.