Aware, wij leren jou juist te reageren!

Ben jij Aware? Agressie vertoont zich in allerlei verschillende soorten en maten. Wij begrijpen dat het soms verwarrend kan zijn wanneer je op welke manier moet reageren of optreden. Wat is bijvoorbeeld het effect van jouw gedrag op anderen? Hoe haal je de angel uit een situatie welke stap voor stap erger wordt?

Om je te helpen snel en accuraat het soort agressie te herkennen en vervolgens de juiste aanpak te hanteren, hebben wij het Agressie Spectrum Model ontwikkeld (ASM). Dit model helpt je om te herkennen in wat voor soort situatie je jezelf nu eigenlijk bevindt en hoe hier snel en adequaat verbaal en indien nodig fysiek antwoord op te vinden.

De nadruk van deze Aware training ligt op de-escalatie, om te allen tijde te voorkomen dat de situatie escaleert tot een fysieke situatie.

Ook zorgen wij voor een training welke aansluit bij de huidige protocollen of instructies binnen uw organisatie. Meer weten over onze Aware training of een andere agressie en weerbaarheidstraining? Neem gerust contact met ons op en onze experts staan je graag te woord.


Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.