Focus op elkaars kwaliteiten

Een gemeenschappelijk doel nastreven, communicatie, rol- en taakverdeling: allemaal ingrediënten om een team te bouwen. Maar niet alleen in het bedrijfsleven… ook in de Escape Rooms dienen deelnemers als een team te functioneren als ze samen willen ontsnappen. Dat maakt de Escape Room uitermate geschikt voor het creëren van een hechter team.

Alle deelnemers worden in een dezelfde nieuwe situatie gezet, waarbij de klassieke rolverdeling vanuit het bedrijf wordt onderworpen aan een nieuwe vorm van samenwerking. Het vraagt van de deelnemers om samen een strategie uit te denken, een goede aanpak te kiezen en handvatten te verzamelen om het gemeenschappelijke doel te behalen: het ontsnappen uit de Escape Room.

Tijdens het spel kijken wij achter de schermen met jullie mee. Wat is bijvoorbeeld de rolverdeling? En hoe is deze tot stand gekomen? Daarnaast kijken we naar mogelijke vraagstukken die we vanuit jullie als organisatie hebben meegekregen. Na de escape room analyseren we het spel. Zo leer je als team nog beter samenwerken. 

Ga jij de uitdaging met ons aan? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met een van onze experts. Deze training is in samenwerking met The Great Escape Zwolle.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze training Building a winning team?

Wij helpen je graag verder.