Focus op elkaars kwaliteiten

Een team brengt mooie, maar ook lastige dingen met zich mee. Wanneer er succes wordt geboekt kan het samen worden gevierd maar wanneer het minder gaat is dit ook iets wat besproken moet worden.  

Oog hebben voor elkaars kwaliteiten en de communicatie zijn twee punten die ontzettend belangrijk zijn binnen een team. Tijdens deze training focussen we ons op het verbeteren van deze punten. 

Wat zijn de kwaliteiten van iemand? Een vraag die van belang om te bepalen of iemand binnen een team past. Want iemand vinden die het team nog sterker maakt, dat is wat je wilt. De kwaliteit van de één kan echter de allergie zijn van de ander. Op het moment dat iemand ontzettend gestructureerd is en zich irriteert aan een collega die dat niet is, dan kun je je voorstellen dat dit wat problemen kan veroorzaken. Wat veroorzaakt de problemen en hoe kunnen jullie dit als team aanpakken? Een vraag waar we tijdens de training mee aan de slag zullen gaan. 

Ook gaan we het tijdens de training hebben over communicatie. Want communiceren is meer dan alleen hetgeen wat je zegt. Met name binnen een team is het overbrengen van informatie essentieel. Onderwerpen die tijdens de training aan bod komen zijn o.a.: (non)verbaal – (non)vocaal, feedback geven en accepteren. 

Ga jij de uitdaging met ons aan en bouw jij aan je winning team? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met een van onze experts.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze training Building a winning team?

Wij helpen je graag verder.