Ben jij iemand die anderen om jou heen verder helpt en beter maakt?

Zou je die vaardigheid graag willen ontwikkelen? In deze training leren wij jou onze unieke methodiek en delen wij inzichten om werkelijk te kunnen winnen MET mensen. Met wie dan ook: vrienden, collega’s, prospecten, klanten, partners en zelfs tegenstanders.

Je leert om steeds sneller persoonlijke voorkeuren, denkwijzen en innerlijke motivaties van anderen te herkennen. Hierdoor kan je vervolgens samen voor de winst te gaan. Deze training zal een stevige impact hebben op jouw blik op de wereld en zal jouw manier van omgaan met mensen in je omgeving drastisch veranderen. Ga jij winnen met mensen?

Zie jij wel eens mensen die enkel ‘klikken’ met één specifiek type persoon?

In deze training leren medewerkers razendsnel anderen in te schatten en hun gedrag en communicatie feilloos aan te passen aan die wensen. Zo voelt de ander zich maximaal begrepen en gewaardeerd en groeit vertrouwen doorgaans bijzonder snel.

Hierbij leren deelnemers ook in te schatten hoe een ander denkt. Vanuit welke invalshoek kan ik dit het beste presenteren? Welke percepties en gevoelens spelen wellicht een rol? Wat is voor hem of haar belangrijk om een goede keuze te maken?

Deze vragen en inzichten leren medewerkers collega’s in te schatten en hier hun aanpak op natuurlijke wijze op aan te passen. Door continu de zienswijze van de ander voor ogen te houden creëeren we win-win situaties waarin alle partijen zich geholpen voelen.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.