Functie

Als content creator creëer jij content voor ons online leerplatform en ben jij verantwoordelijk voor onze verschillende sociale media kanalen.

Ons online leerplatform richt zich op de onderwerpen; veiligheid, weerbaarheid en samenwerken. Voor diverse organisaties creëeren wij content op basis van de wensen en behoeftes van deze organisatie. Zo creëeren wij o.a. artikelen, video’s en posters. Hierbij vinden we het belangrijk om jouw creativiteit de vrijheid te geven.

Kennis over- en enige affiniteit met onze kernthema’s (veiligheid, weerbaarheid, samenwerken) is een pré.

Daarnaast ben je, zoals benoemd, verantwoordelijk voor onze verschillende sociale media kanalen. Hierin zijn wij momenteel zoekende naar een optimale weerspiegeling van ons als organisatie, hier zien wij dan ook een belangrijke rol voor jou als content creator.

Wat bieden wij jou

Binnen MADURO. vinden we het belangrijk dat jij op je plek zit. Wij bieden jou dan ook doorgroeimogelijkheden op diverse gebieden. Daarnaast is er de mogelijkheid voor het volgen van extra cursussen/opleidingen. We zorgen voor een passend salaris afhankelijk van werkervaring, opleidingsniveau en leeftijd. En als laatste bieden wij een gezellige, leerzame werkomgeving.

Wat zoeken wij in jou

De juiste match is ontzettend belangrijk. Wat wij belangrijk vinden;

– Je bent creatief;
– Je bent enthousiast;
– Je weet vragen om te zetten in een concrete leerbehoeftes;
– Je neemt graag verantwoordelijkheden;
– Je durft risico’s te nemen (en daarvan te leren);
– Je kunt goed zelfstandig werken.

Lijkt het je leuk om bij MADURO. te komen werken? Laat het ons weten!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Renée van Assen (r.van.assen@mtnc.nl).