Nieuwe website, huisstijl én onze verhuizing  

Het is tijd voor verandering. Vanaf vandaag 1 oktober 2021 hebben wij een nieuwe naam, nieuwe branding, nieuwe website én een nieuw kantoor. Met nog steeds dezelfde missie worden wij MADURO. focus op leren.

Begonnen in 2016 met het geven van weerbaarheidstrainingen bij MTNC zijn wij de afgelopen jaren steeds verder gegroeid. En zo zijn wij nu MADURO. met nog steeds dezelfde missie: Het helpen van mensen, teams en organisatie bij het bereiken van hun maximale potentie. Maar met een nog groter aanbod. 

Vandaag de dag ligt onze focus op leren. Met nog steeds onze specialiteit weerbaarheid. Door de vergroting van het aanbod in onze trainingen en door de ontwikkeling van het online leerplatform M12 kunnen wij onze klant nog beter ondersteunen bij het bereiken van hun maximale potentie.

Wel zijn we wat uit ons jasje gegroeid. Letterlijk want met de groei van onze organisatie werd het tijd voor een nieuw kantoor. Wij verlaten het centrum van Zwolle en strijken neer in de Marslanden. Ons nieuwe pand bevindt zich aan de Telfordstraat 9-9. De komende tijd gaan we er hard aan werken om dit pand om te toveren tot ons MADURO. hoofdkantoor. Waar we onder andere een mooi kantoor en een creatieve ruimte zullen bouwen. Dit alles doen we zodat we ons optimaal kunnen richten op het ontwikkelen van trainingen en het verbeteren van onze bestaande trainingen! 

Ben je benieuwd hoe ons nieuwe kantoor eruit ziet? Of nieuwsgierig naar ons aanbod. De koffie staat klaar! 

Team Maduro.

Categories: Maduro.