Wie is Jonathan en wat doet hij binnen MADURO. In deze blog kom je erachter!

Hey, ik ben Jonathan en ik werk bij MADURO. Binnen MADURO. ben ik content creator en houd ik mij voornamelijk bezig met de visuele aspecten. Dit houdt in de video’s, animaties, artikelen en afbeeldingen die we creëren. 

Ik kom uit noord Groningen en ben vanwege mijn studie naar Zwolle verhuisd. Ik heb namelijk animation design gestudeerd aan Artez in Zwolle. 

Niet alleen tijdens het werk maar ook in mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, zo teken en animeer ik graag. Ik ben dus continu bezig met het creëren van nieuwe (creatieve) dingen. Naast het creatieve vind ik het ook leuk en, aangezien ik (bijna) de hele dag achter de computer zit, belangrijk om te sporten. Zo ga ik iedere avond na mijn werk naar de sportschool.

“Ik vind het belangrijk dat de content er niet alleen mooi uitziet maar dat ook de boodschap duidelijk overkomt.”

Jonathan Arkema – Content creator

Ik houd me dus voornamelijk bezig met de visuele aspecten binnen MADURO. Hierbij vind ik het belangrijk dat het er niet alleen mooi uitziet maar dat ook de boodschap duidelijk overkomt. Met name binnen de onderwerpen die we bij MADURO bespreken (veiligheid, weerbaarheid en samenwerken) is het erg belangrijk dat de boodschap duidelijk is. Wanneer het onduidelijk is kan dit tot misverstanden lijden die misschien wel voor onveilige situaties zorgen. 

Veel van wat wij creëren, creëren wij specifiek voor één organisatie. Door veel samen met mijn collega’s en de klant te bespreken zorgen wij er samen voor dat de boodschap ook daadwerkelijk duidelijk over wordt gebracht.

Hoe kan ik jullie organisatie helpen? Neem gerust contact met me op. 

Categories: Maduro.