Hoe heeft Leroy afgelopen jaar beleefd? Wat waren de hoogtepunten en waar kijkt hij naar uit voor aankomend jaar? Je leest het hieronder. 

Bewogen jaar


2021 was een bewogen jaar, waarin veel verandering en ontwikkeling plaatsvond en dan met name intern. Zo hebben we een re branding van de organisatie doorgevoerd. Ook zijn er collega’s bij gekomen en zijn we naar een nieuw kantoor verhuisd. 

2021 voelt als het jaar dat ik echt van ZZP’er ben doorgegroeid naar een daadwerkelijke organisatie. Door de verhuizing en andere ontwikkelingen voelt het alsof we onszelf opnieuw hebben uitgevonden. We zijn begonnen met een frisse blik. 

De dingen die we afgelopen jaar hebben ondernomen bevestigen dat het onszelf opnieuw ‘uitvinden’ in 2020 werkte, daarmee bedoel ik de toevoeging van het online leren bijvoorbeeld. Met het team waar we nu mee zijn hebben we de juiste ingrediënten om de volgende stap weer te kunnen zetten en verder te kunnen groeien. 

Mooiste moment 


Het mooiste van 2021 vond ik toch wel het moment van verhuizen en dan specifiek het moment sinds we daadwerkelijk geïnstalleerd zijn in het nieuwe kantoor. Dat gaf de bevestiging dat het goed gaat. Nu zitten we hier en we zijn klaar om te knallen.  

Komend jaar 


Mijn doel voor komend jaar is met name het vinden van de juiste mix van het hybride model, de fysieke lessen en het digitaal leren. Hierdoor kunnen we onze capaciteit maximaal inzetten om ons doel te bereiken: zoveel mogelijk mensen weerbaar maken.  

Waar ik voornamelijk naar uitkijk voor komend jaar is het verder volgen van de lijn die we nu hebben ingezet. Ik kijk uit naar de doorontwikkeling die ons team gaat doormaken.  

Daarbuiten kijk ik ernaar uit om samen met onze opdrachtgevers het online platform en het hybride model weer naar een volgend niveau te kunnen tillen. Ik ben heel benieuwd naar de doorontwikkeling en waar het verder heen gaat.  

Positief blijven 


De voornaamste les die ik afgelopen jaar heb geleerd is dat het belangrijk is om positief te blijven. Je zult namelijk altijd tegenslagen blijven tegenkomen, maar de kunst is om positief te blijven denken en te vertrouwen in het proces en om vol voor je doel te blijven gaan.  

Categories: Team Maduro.