In deze blog lees je hoe collega Renée het jaar 2021 heeft beleefd en waar ze naar uit kijkt voor komend jaar.

2021 was voor mij het jaar waarin ik van student naar volledig werkende ben gegaan. Op persoonlijk vlak heb ik het idee dat ik hierdoor erg ben gegroeid. In februari heb ik mijn diploma gehaald. Ik werkte toen nog een aantal dagen in de week als personal trainer. Ik ben mij meer gaan richten op het mentale aspect en zo heb ik dan ook besloten om even na mijn afstuderen volledig bij MADURO. aan de slag te gaan.  
 
Persoonlijke groei  
Als persoon heb ik mij in 2021 heel erg ontwikkeld door van student naar werkende te gaan. Het was voor mij een leerzaam jaar, door de omschakeling liep ik in het begin namelijk wel tegen veel dingen aan. Ik heb hierdoor uiteindelijk veel geleerd over wat er bij mij past en wat ik belangrijk vind. Ook heb ik dit jaar veel geleerd over hoe ik met dingen omga en over de manier waarop ik op dingen reageer. Daarin heb ik geleerd wat er mogelijk is om aan mijzelf aan te passen waardoor ik mijzelf op dit gebied kan ontwikkelen. Daardoor heb ik wat dingen aangepast aan mijzelf zodat dit goed past binnen het werk. 
 
Mooiste moment van 2021 
Binnen MADURO. Is er afgelopen jaar veel veranderd en dan vooral fysiek. We zijn enorm gegroeid, zo zijn we verhuisd en zijn er nieuwe collega’s bijgekomen. Tegelijkertijd voelt het nogsteeds hetzelfde als toen ik hier binnenkwam.  
 
Komend jaar 
Voor komend jaar heb ik een aantal doelen voor mijzelf gesteld. Als ik een doel stel ga ik er ook echt helemaal voor. Ik heb een aantal sportieve doelen voor mijzelf gesteld. Maar ook verwacht ik dat ik weer veel ga groeien op het werk.  
 
2022 wordt het jaar waarin ik helemaal af ben van het student zijn en waarin ik volledig aan het werk ben. Ik kijk ernaar uit om in 2022 weer een hoop te leren van (praktische) situaties en hoop nieuwe kennis op te doen. 

Categories: Team Maduro.