Wie is Renée en wat doet zij voor MADURO.? Wat heeft vitaal en weerbaar te maken met Renée? In deze blog maak je kennis met haar!

Ik ben Renée van Assen en ik woon samen met mijn vriendin in Raalte. Ik heb Toegepaste Psychologie gestudeerd en tijdens deze studie heb ik de minor sport, bewegen en vitaliteit gedaan. Daarnaast heb ik tijdens die minor mijn personal trainer diploma gehaald en ben ik ook aan het werk gegaan als personal trainer. 

Sporten is mijn grootste hobby, zo hardloop, fiets en zwem ik. Het onderwerp vitaliteit vind ik dan ook erg interessant. Vitaal en weerbaar zijn twee begrippen die ontzettend veel invloed op elkaar hebben. Ik geloof er in dat iemand die vitaler is ook weerbaarder is en andersom.

Maatwerk

Ik vind het belangrijk om mensen op hun eigen manier weerbaar te laten worden. Ik geloof erin dat iedereen hiervoor zijn eigen manier heeft. Het is voor mij belangrijk dat we met behulp van ons online leerplatform goed aansluiten op de individuele behoeftes van verschillende bedrijven. Tijdens een fysieke training zorg ik er graag voor dat het grootste gedeelte ook individueel wat aan de training heeft. Ik denk dat als je je richt op de persoon dat uiteindelijk hierdoor het grotere geheel ook verbeterd wordt.  

Weerbaarheid betekent voor mij het om kunnen gaan met de dagelijkse tegenslagen die iemand tegenkomt. Dat kunnen hele grote dingen zijn zoals in een gevecht je fysiek kunnen verweren, maar ook kleinere dingen zoals het ontvangen van feedback en het hiermee omgaan op een goede manier.

Wat ik anderen graag mee zou willen geven is dat je bij jezelf moet blijven tijdens het werken aan jezelf. Leren en veranderen gaat het best op een manier die bij jou aansluit. Het is daarvoor belangrijk om vooral iets te vinden wat goed bij je past, niet omdat een ander het wil, maar omdat je dat echt zelf wil.

Ook in coaching gesprekken vind ik het heel belangrijk om samen een manier te vinden die bij de ander past. Je kunt onder andere hiervoor dus bij mij terecht, ik help je dan graag met het vinden van de juiste manier om te werken aan jezelf! 

Als je vragen hebt over vitaliteit, weerbaarheid en M12 kun je bij mij terecht.

Categories: Team Maduro.