In deze blog nemen we je mee in het verhaal van Leroy Maduro, eigenaar van MADURO. 

Na in 2010 begonnen te zijn met het geven van trainingen deed zich na de geboorte van mijn tweede zoon een gelegenheid voor om voor mijzelf een nieuwe uitdaging te vinden. Ik heb de sprong in het diepe gewaagd en zo ben ik uiteindelijk het ondernemerschap ingegaan. 

Samen met mijn vrouw heb ik twee zoons. Ik vind het belangrijk om samen met hen, andere familie en mijn vrienden te genieten van de dingen in het leven. Gezelligheid en herinneringen maken, daar houd ik van. Of dit dan is tijdens een vakantie, sporten of bijvoorbeeld tijdens een lekker etentje maakt voor mij niet uit.   

Ontstaan MADURO.
Vanaf dat ik klein was ging ik vaak met mijn vader mee naar zijn werk. Mijn vader werkte bij de politie en ik kreeg hierdoor veel van deze wereld te zien. Op deze manier werd ik vaak geconfronteerd met verschillende situaties waarbij veiligheid een grote rol speelde. Dit in combinatie met mijn religieuze achtergrond heeft ervoor gezorgd dat ik de drive heb ontwikkeld om andere mensen te helpen. 

Als je kijkt naar veiligheid en het helpen van mensen dan kom je al snel bij weerbaarheid uit. Dit heeft geleid tot de intrinsieke motivatie om te gaan ondernemen en zo heb ik uiteindelijk MADURO. opgericht.

MADURO. staat voor mij echt voor het helpen van mensen in veiligheid en weerbaarheid. Met als doel dat mensen weerbaar in het leven staan en beter kunnen omgaan met tegenslagen. In eerste instantie preventief, maar worstcasescenario ook wanneer een situatie uit de hand loopt.

Weerbaarheid
De kern van weerbaarheid is voor mij het blijven knokken nadat je ‘neergehaald’ bent. We laten op meerdere manieren ook zien dat wij als organisatie zelf erg weerbaar en wendbaar zijn. Als we tegenslagen tegenkomen halen we daar wat positiefs uit en gaan we door.

Een mega tegenslag zoals de Coronacrisis hebben we bij MADURO. omgebogen tot iets positiefs. Dit hebben we gedaan door onze schaalbaarheid te vergroten door het online leerplatform M12 op te zetten. Hierdoor kunnen we nu een nog veel grotere doelgroep ondersteunen en helpen.

Soms is het negatieve nodig om het positieve te kunnen zien. Ik ben er dan ook van overtuigt dat de diepste dalen je de grootste pieken brengen als je hier goed mee om weet te gaan. 

Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met mij op via l.maduro@mtnc.nl of 085-3036487

Categories: Team Maduro.