Wij zijn ervan overtuigd dat ieder bedrijf iets zou kunnen met ons online leerplatform M12. Samen met de klant bepalen we de behoeften, wensen en mogelijkheden. Hoe we dit precies aanpakken vertellen we hieronder.  

Stap 1: Inventarisatie 
In deze fase beginnen we met het verkrijgen van informatie van de klant. Tot deze informatie behoort onder andere de doelgroep, de leerbehoeftes van deze doelgroep en wat zal de manier van content voorziening zijn binnen M12? Deze fase vindt plaats door middel van face to face contact of een online meeting. Naar aanleiding van deze meeting maken we een plan dat leidt tot de volgende fase.

Stap 2: Uiteenzetting leerproces 
De volgende fase is de uiteenzetting van het leerproces. Aan de hand van de verkregen informatie doen wij een voorstel betreft de mogelijkheden binnen en/of buiten het M12 leerportaal. Hier bespreken we o.a. de manier van kennisoverdracht, de wijze van content voorziening en de zogenoemde focus area’s. Dit bespreken we vervolgens met de opdrachtgever. Waaruit een definitief leerproces ontstaat. 

Stap 3: Oplevering eerste versie 
Indien het definitieve leerproces door beide partijen naar behoren is starten we met het opzetten van de online leeromgeving. We passen de look and feel aan de eigen look and feel van het bedrijf aan. Daarnaast voegen we passende onderwerpen toe. Gedurende dit proces kan de opdrachtgever inloggen en de pagina in de gaten houden. Dit zodat we middels online contact direct kunnen reageren en indien nodig onderdelen kunnen aanpassen. 

Stap 4: Oplevering pilot versie 
Indien de eerste versie door beide partijen is goed gekeurd gaan we van start met de pilot versie. Gedurende een periode van een aantal weken/maanden zal een deel of mogelijk ook het gehele bedrijf deelnemen aan het online leerportaal. Er zullen in deze periode een aantal nieuwe focus area’s bijkomen. Dit zodat er continue vernieuwing blijft. Aan het eind van deze periode zullen we de feedback van de gebruikers verwerken tot de definitieve versie. 

Stap 5: Het eindproduct 
De definitieve versie; het eindproduct. Wat eigenlijk niet helemaal klopt omdat wij altijd aan het ontwikkelen zullen blijven. Er zal een continue stroom van nieuwe focus area’s blijven komen. Uiteraard nemen we nieuwe feedback elke keer weer opnieuw mee.

 

Categories: M12