Januari, de maand van vitaliteit. Niet alleen op onze social media maar ook op ons leerplatform M12. Bij MTNC leren we namelijk niet alleen fysiek maar ook online, dat noemen we ‘blended learning’. In deze blog nemen we je mee in vitaliteit op het leerplatform M12.

Allereerst; Wat is M12? 

M12 is ons eigen online leerplatform. M12 staat voor 12 maanden lang leren, en tijdens deze 12 maanden je eigen weerbaarheid vergroten, dit aan de hand van diverse thema’s, de zogenoemde focus area’s. Binnen M12 maken we gebruik van verschillende leervormen. Je kunt bijvoorbeeld kennis opdoen door het lezen van een artikel, het bekijken van een video of het maken van een opdracht. 

Vitaliteit, de focus area 

Eén van onze focus area’s is vitaliteit. Wij geloven namelijk dat vitaliteit je nog weerbaarder maakt. Binnen de focus area vitaliteit staan er een aantal thema’s centraal (de modules). Iedere module behandelen we met behulp van verschillende leervormen. 

Inzicht in je eigen vitaliteit

Eén van deze modules is bijvoorbeeld inzicht in je eigen vitaliteit. In deze module ga je aan de slag met vragenlijst waarbij je jezelf scoort op de verschillende gebieden van vitaliteit. Daarnaast ga je met collega’s in gesprek over deze vragenlijst. Ook gaan we vragenlijst analyseren; wat zijn bijvoorbeeld bronnen die een negatieve invloed op jouw vitaliteit?

Na het hebben van inzicht in je eigen vitaliteit kunnen we aan de slag. Zo bestaat een groot deel van de focus area vitaliteit uit het ontdekken van handvaten die jou kunnen helpen nóg vitaler te worden. 

Zo kun je op ons online leerplatform dus specifiek aan de slag met jouw vitaliteit!

Meer weten over vitaliteit op het leerplatform M12? Neem contact met ons op.