In ons online leerplatform M12 creëren wij wat jij gaat leren. Gepersonaliseerde content en een look en feel die past bij jouw bedrijf. We vertellen je in deze blog wat wij hiermee bedoelen en hoe wij dit aanpakken.  

Zoals ook benoemd in de blog M12 voor jouw bedrijf zorgen wij ervoor dat het mogelijk is dat het platform bij ieder bedrijf aansluit. Dit doen wij door samen met de klant in gesprek te gaan over de wensen, behoeften en mogelijkheden. Na dit gesprek gaan we aan de slag met het creëren van een platform speciaal voor jouw bedrijf.  

Wat betekent ‘wij creëren wat jullie leren’?  
Hiermee bedoelen we dat wij de onlinetraining volledig voor jullie opzetten met de inhoud die de klant wenst. Ook personaliseren we het platform volledig in de huisstijl van het bedrijf. Wij creëren content voor klant, maar daarnaast is het ook mogelijk om content gemaakt door het bedrijf zelf te laten implementeren in M12. Dat wil zeggen dat we bijvoorbeeld procedures die binnen het bedrijf vaak gebruikt worden ook in het platform kunnen zetten. Een ander voorbeeld is een video van een handeling in de zorg die het personeel onder de knie dient te krijgen. Deze content levert de klant aan en wij zorgen voor de implementatie hiervan in het platform.   
 
Eigen content 
Daarnaast hebben we verschillende manieren voor het creëren van onze eigen content in het platform. Hierbij houden wij rekening met verschillende leer theorieën. Hier lees je meer over in de blog: Theorie en leerstijlen M12. Het ontwikkelen van de training gebeurt onder andere door medewerkers die dankzij hun studie een achtergrond hebben in de psychologie. We maken gebruik van verschillende programma’s om het aanbod gevarieerd te houden. Dit zorgt ervoor dat de content interessant is voor eenieder.  

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op om dit te bespreken.  

Categories: M12