Bij MTNC maken we gebruik van ‘blended learning’. Dit betekent dat we verschillende vormen van leren gebruiken: zowel ‘live’ als online. Allereerst kun je natuurlijk fysieke trainingen bij ons volgen, maar we zijn het afgelopen jaar ook druk geweest met het ontwikkelen van ons eigen online leerplatform: M12. In deze blog geven we antwoord op de vragen: Wat is M12 en wat zijn de voordelen van leerplatform M12? 

Wat is M12? 

M12 is ons eigen online leerplatform. M12 staat voor 12 maanden lang leren, en tijdens deze 12 maanden je eigen weerbaarheid vergroten. Binnen M12 maken we gebruik van verschillende leervormen. Je kunt bijvoorbeeld kennis opdoen door het lezen van een artikel, het bekijken van een video of het maken van een opdracht. 

Leuk én toegankelijk 

Ook gamification is een onderdeel van onze onlinetrainingen. Gamification gaat om het gebruiken van spel in een omgeving waar je die normaal gesproken niet tegenkomt. Bij het volgen van een training denk je misschien niet direct aan puzzelen, maar binnen M12 is dit wel het geval. Daarnaast zijn er verschillende opdrachten waarbij je punten kunt verdienen zodat je kunt strijden tegen je collega’s. Zo maken én houden we leren leuk.  

M12 - Dashboard -Leerplatform

Wij geloven niet in eindeloze opdrachten, onze opdrachten duren vaak dan ook maximaal 10 minuten. Zo verlagen we de drempel om een leerervaring te gaan maken. Op het moment dat je aan het werk bent en je even je gedachten wil verzetten, kun je makkelijk M12 openen en een van de openstaande leerervaringen maken. Maar niet alleen op het werk kun je M12 gebruiken: ook thuis of bijvoorbeeld in de trein is ons platform toegankelijk. Je kunt dus leren waar en wanneer je maar wilt.  

Personalisatie en feedback 

M12 kan volledig worden gepersonaliseerd in de huisstijl van jouw bedrijf. Wij creëren met veel plezier content voor de medewerkers. Daarnaast kunnen we eveneens content die door jouw bedrijf gemaakt is, implementeren in M12.  

Na het maken van een leerervaring krijg je persoonlijke feedback van één van onze experts. Zo haal je het meeste uit je gemaakte training! 

Benieuwd geworden naar wat M12 kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Categories: M12